vrijdag 17 april 2015

Marillion en Barry Anorak

Is het alweer zo lang geleden dat ik geblogd heb? Sorry! Op Facebook ben ik anders wel heel actief hoor...;-) I heb in elk geval niet stil gezeten. Ik ben in de ban van Barry's haken...ik heb er denk inmiddels zo'n 60 gemaakt voor muziekvriendjes over de hele wereld. Barry staat op de cd hoes Anoraknophobia van mijn favoriete groep Marillion ( u vast bekend van het nummer Kayleigh, alleen zijn ze nu 30 jaar en tientallen cd';s verder) . Eens per 2 jaar worden er speciale fan weekenden georganiseerd; in UK (Wolverhampton), Canada (Montreal) en in Nederland, in Port Zelande ; het gehele Centerparcs wordt afgehuurd en hier komen zo'n 3000 uit (dit jaar) 52 landen naar toe voor een weekend muziek en gezelligheid.
 Dit keer werd het de 5e keer in Zeeland. Dat is dus best wel een dingetje. We verheugen ons er allemaal enorm op en genieten van de 3 avonden met concerten van Marillion, een muziek quiz, en tal van andere activiteiten. Dit jaar werd er zelfs gehaakt :-) Barry had ik een week of 2 ervoor ontworpen, met als doel om inderdaad daar gezamenlijk leuk te gaan haken, maar dat werd wat anders, want bijna niemand kon haken....ik had een stuk of 5 gezellige dames aan de tafel om een Barry te maken, maar verder kreeg ik toch minstens 35 x het verzoek eentje te maken. Ik mocht ze in verband met copyrights niet verkopen, maar ik heb er een stuk of 10 geruild voor een mooie zilveren hanger van Karin Hengeveld (www.CariGold.nl)  en verder was de rest welwillend in het voorzien van een drankje, dus ik heb geen dorst gehad in het weekend ;-) en ook na die tijd (en nu nog) blijven de verzoekjes binnen druppelen. Ik ben dus heel druk met het haken van Barry's en dit is dan ook een zeer speciaal poppetje voor mij geworden! Geniet maar mee van alle leuke foto's die er binnen zijn gekomen! Cheers!!

10 opmerkingen:

 1. Super dit alles! Leuk en zeer interessant om te lezen. Prachtige foto's trouwens.

  Fijn weekend, liefs Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh cool, je Barry's all over the world ;)
  En wat betreft Facebook.... Volgens mij zijn er meer die daar actiever zijn dan op de blogs nog, ikzelf ook. En als ik kijk hoe snel ik daar likers heb en hoe weinig op mijn blog nog steeds dan is Facebook toch de place to be naar mijn idee.
  Fijn weekend!
  Groetjes, Wendy
  Wendy's Mhaaksels

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kereltjes, die Barry's!
  60 is wel heel veel om er van te maken, respect.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heb geen facebook is er een patroontje van barry soms??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. jazeker, je vindt het hier: http://webshop.sparkelz-creatief.nl/haak-en-breispul/patronen/p-1/P33--bassie-regenjassie.html

   Verwijderen
 5. Fijn dat je ook op je blog laat zien waar jij het zo druk mee hebt. Wat een grappige mannetjes. Leuk dat ze zich verspreiden over de hele wereld. Ook ik ben niet meer op Facebook en ben net als de meisjes voor mij benieuwd of er ergens een patroon van Barry is. In mijn omgeving zijn er ook een paaar Marillion-fans die ik hier graag mee wil verrassen.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. je vindt het hier: http://webshop.sparkelz-creatief.nl/haak-en-breispul/patronen/p-1/P33--bassie-regenjassie.html

   Verwijderen
 6. Wat leuk !!!!
  Helaas steeds meer mensen op Facebook en steeds minder in Blogland, zo jammer..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Where can I buy/order a Marillion Barry/Anorak?

  BeantwoordenVerwijderen