maandag 28 oktober 2013

KreaDoe 2013!

Deze week is het weer zover! Van 30 oktober tm 3 november vindt de grootste hobbybeurs van Nederland weer plaats in de Jaarbeurshallen in Utrecht
Je zult er werkelijk alles vinden op het creatieve vlak, van cupcakes maken tot macrameeën, alle is vertegenwoordigd. In het bijzonder noem ik de stand van Forte Uitgevers; Forte brengt al jaren prachtige boeken op de markt en de laatste jaren zijn er heel wat leuke creatieve boeken bij gekomen. Dit jaar zal de stand niet alleen bemand worden door medewerkers van Forte maar zijn er ook tal van auteurs aanwezig! Leuk wanneer je de auteur van je favoriete boek eens wilt ontmoeten!


Je vindt de stand van Forte Uitgevers op plek 07.C052, 07.C054 met de volgende auteurs:
woensdag 30 oktober: Annemarie Arts, Ook Stella Ruhe van VISSERSTRUIEN komt langs.
donderdag 31 oktober: Yvonne Koop & Margriet de Muinck  (Kleurrijke Cadeautjes haken! Hey! that's me! ;-))
vrijdag 1 november: Lisette Eisenga en De Twee Zusjes van Kerst in huis (diverse technieken); 's middags ook: Annemarie Benthem
zaterdag 2 november: Christel Krukkert en Yvonne Koop
zondag 3 november: Marcella Mercks en Annemarie Arts
Uiteraard doen wij waar we het beste in zijn: haken ;-) Leuk om te weten: Ben je deze week jarig? Dan is de toegang gratis!!  Klik HIER om direct naar de website van KreaDoe te gaan en vindt daar alle details!
Ik hoop: Tot ziens op donderdag 31 oktober!

9 opmerkingen:

 1. Als je 25 bent mag je ook gratis naar binnen :-)
  Helaas loop ik je mis, ik ga woensdag.
  Maar wel vast heel veel plezier!!
  Liefs,
  Mriek

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, helaas... gaat hem niet worden. Jammer. Nou ja, dan moet ik binnenkort maar weer eens een avondje bij je komen haken. :)
  Groetjes Nana

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, ben al heel lang niet meer geweest ( werd mij te veel kaarten gemaakt) maar dit jaar ga ik wel en ook nog eens op donderdag, dusssssss wie weet gaat ik mijn naam genoot live zien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. leuk!! Alvast een tip voor volgend jaar wanneer er ook dit jaar veel kaartdingen zijn (herkenbaar trouwens ;-) ): de Hand Hobby en Creadagen in de TT hal in Assen, 28 feb en 1 en 2 maart; een zeer gevarieerde beurs!

   Verwijderen
  2. Die zal ik opschrijven maar de kans is klein want het is een aardig stukje uit de buurt. Donderdag kom ik gewoon op het fietsie.

   Verwijderen
 4. Ik ga donderdag, wie weet tot ziens!

  Groetjes,
  Renske

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. leuk Renske!! veel plezier alvast! en vast...tot ziens ;-)

   Verwijderen