dinsdag 5 maart 2013

Wereldberoemd! in het westerkwartier ;-)

Vandaag stond er een leuk stukje in het lokale weekblad De Streekkrant! Niet alles klopt (er staan geen cupcakes in mn haakboekje (maar daar geef ik wel een workshop in ;-) en ik geef geen kinderworkshops in mijn atelier, maar op locatie) , maar dat mag de pret niet drukken, ik vind het een erg leuk stuk geworden!
HIER vindt je het artikel op het wereldwijdeweb

6 opmerkingen:

 1. door dit artikel ben ik terecht gekomen op jouw blog en natuurlijk ben ik volger geworden en niet alleen hier maar ik volg je nu ook op pinterest.
  ik vind het geweldig dat je een haakboekje hebt uit gegeven dit is ook nog een wens van mij om ooit een eigen haakboekje met mijn verzonnen patroontjes uit te geven wie weet misschien ooit in de toekomst.
  neem je ook es een kijkje op mijn blog en pinterest ik zou het leuk vinden als je mij ook zou volgen.
  groetjes zwaantje heerlien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuke blog heb je... ik heb ook al een tijdje de haakriebels te pakken, ik ben je direct gaan volgen hier en ook op FB ;-)
  Groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super gefeliciteerd met je boekje wij hebben hem inmiddels in huis,een van mn dochters is er al in bezig,hij ziet er ook heeel mooi uit ook een beetje reclame voor het noorden des lands zullen we maar zeggen,wij komen zelf uit hoogezand:D nogmaal gefeliciteerd:D

  groetjes mingle-mangle

  BeantwoordenVerwijderen