woensdag 16 februari 2011

voedingsketting
Mijn lieve din Renda vroeg zich af wanneer je nu een leuk kraamkadootje wilt, maar je weet dat de moeder in kwestie geen armbanden draagt....Hier het antwoord Renda!


Er zijn vrouwen die liever geen armbanden dragen. Dan kun je natuurlijk kiezen voor een voedingsketting! 

Het principe is hetzelfde; cijferkralen die voor de uren staan met daartussen kralen die voor de kwartieren staan. Er is gebruik gemaakt van zeer goede kwaliteit kralen en bedels.

De hanger (in de vorm van een bloem, ster of hart) heeft prachtige bedels; een porceleinen matrouska, een zilveren bal (Ethiopisch zilver), lieve bedelltjes, een Princess-kroontje, bloemetje met strass-steentje, babyvoetjes, kinderwagen en hart, afgewerkt met fleurige roze lintjes. 

De markeerbedels, een parfumkraal (een hangertje met daarin een poreus steentje waar je parfum op kunt druppelen), en fuchsia roos en zilveren speentje, hangen aan een karabijnslot met een versiering (bloem, hart of visje). Om aan te geven welke borst de laatste voeding heeft gegeven een strikje met de tekst "it's a girl". 

Ook deze ketting is natuurlijk in elke gewenste kleur te bestellen. Een super origineel kraamkado, verpakt in een mooie organza cadeauverpakking!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten